Kitchen hoods infusion

Horeca products from category Kitchen hoods infusion

(Română)

Hotele profesionale de bucatarie cu infuzie au iluminare integrata si sunt realizate din otel inoxidabil. Aceste hote de inox cu infuzie pot avea pana la 14 filtre incluse si un debit de evacuare a aerului de pana la 6300 de m3 pe ora, in functie de dimensiunea hotei. Hota ideala pentru bucatariile profesionale se alege in functie de caracteristicile bucatariei: de spatiul de gatit, de utilajele horeca prezente, de numarul de echipamente profesionale care folosesc foc, gaze sau curent electric si de cantitatea de emisii, dar si de cantitatea de mancare gatita in fiecare zi.

Hotele de bucatarie cu infuzie se gasesc in magazinul online Dactrust. Acestea sunt foarte diverse si, prin diversitatea lor, ofera numeroase avantaje diferite, in functie de necesitatile fiecarei bucatarii profesionale in parte. Astfel, fie ca avem in vedere o bucatarie profesionala de dimensiuni foarte mari, fie ca vorbim de una mica, de o bucatarie profesionala de restaurant sau de una de fast-food, orice bucatarie isi va gasi hota cu infuzie perfecta.

Puteti comanda online o hota de bucatarie cu infuzie din magazinul online Dactrust. Este mult mai simplu decat sa mergeti in magazinele de prezentare sau in showroom, care sunt si foarte rare si destul de greu de gasit. Astfel, veti economisi timp, bani si energie. Comandand online totul se face simplu si rapid. Nu trebuie decat sa navigati printre produsele horeca din magazinul online Dactrust si sa selectati produsele favorite. Apoi completati formularul de comanda, iar echipamentele profesionale pentru bucatarie vor fi livrate prin serviciile de curierat rapid. Puteti comanda orice echipamente profesionale horeca si accesorii pentru bucatarie, precum cuptoare gastronomice, cuptoare de pizza, friteuze, utilaje de tip bain marie, bucatarii asiatice, echipamente pentru bar, mobilier de restaurant, solutii de intretinere si curatare, masini de spalat vase, imbracaminte specifica horeca si multe alte utilaje profesionale si echipamente speciale.