Equipment for cutting sausage

Horeca products from category Equipment for cutting sausage

(Română)

Pentru ca un fast-food sa aiba succes, este necesar sa fie utilat corespunzator cu echipamente horeca specifice. Principalele echipamente profesionale speciale pentru fast-food sunt cuptoarele cu microunde, aparatele pentru prajit painea, echipamente pentru bain-marie, friteuze, gratare, cutite pentru gratar, echipamente pentru mentinut la cald, echipamente pentru hot dog, rotisoare, salamandre, plite electrice sau cu gaz si aparate de taiat carnati.

Echipamentul electric pentru taiat carnati de la Dactrust este realizat din otel inoxidabil si functioneaza pe baza unui cutit dublu tip secera, intarit si ascutit. Poate ajunge la performanta de aproximativ 400 de felii de carnati taiate pe minut, cu o latime de taiere ajustabila. Otelul inoxidabil este foarte potrivit pentru acest echipament electric de taiat carnati, pentru ca nu corodeaza si este rezistent la temperaturi oscilante si la stresul mecanic, precum si la uzura fizica intensa.

Puteti comanda acest echipament horeca din magazinul online Dactrust. Comandand online, economisiti timp si energie deoarece nu veti mai parcurge drumuri inutile spre magazinele de specialitate. In plus, platforma de cumparaturi online este foarte usor de folosit pentru oricine, fiind foarte intuitiva. Astfel, aceasta ofera o experienta de shopping mult mai simpla si mai placuta, ce beneficiaza de toate caracteristicile shoppingului clasic si, in plus, aduce si noi avantaje: economiseste timp si energie. Toate produsele horeca de la Dactrust au descrieri detaliate si imagini cu acestea pentru ca fiecare client sa aiba acces usor si rapid la informatii relevante care au un rol important in luarea deciziei de cumparare.

Dactrust este printre principalii furnizori de echipamente horeca si produse profesionale pentru bucatarie din tara si se bucura de o experienta impresionanta in domeniu. A lucrat la numeroase proiecte importante in toata tara, unde a echipat in mod eficient toate tipurile de unitati de servire, fie ca este vorba de restaurante, autoserviri, baruri etc.