Microwaves

Horeca products from category Microwaves

(Română)

Orice fast-food are nevoie de unul sau mai multe cuptoare cu microunde. Asa cum sugereaza si numele, la un fast-food, macarea trebuie pregatita si servita foarte rapid, asa ca un cuptor cu microunde este absolut necesar. De aceea, Dactrust, unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente horeca din tara, pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate o gama variata de cuptoare cu microunde speciale pentru fast-food. Unul dintre cele mai mari si mai puternice cuptoare cu microunde din oferta Dactrust este cuptorul Panasonic, cu o capacitate de 44 de litri. Acest aparat profesional are interiorul si exteriorul realizate din otel inoxidabil si o baza din ceramica. Are functii pentru gatit, incalzit si decongelat si un control mecanic cu maner. Acest cuptor cu microunde profesional are un temporizator de 60 de minute cu semnal sonor si dispune de un sistem de deconectare automata.

Cuptoarele cu microunde sunt foarte importante in orice unitate de servire si, in special, la cele de tip fast-food. Acestea permit prelucrarea termica a alimentelor sau incalzirea preparatelor culinare intr-un timp foarte scurt, ceea ce aduce avantaje foarte importante. La Dactrust puteti gasi cuptoare cu microunde speciale pentru uz profesional de diferite tipuri, dar si cuptoare industriale, cuptoare pentru pizza, cuptoare cu convectie, cuptoare electrice si multe alte tipuri de cuptoare profesionale.

Toate aceste echipamente profesionale pot fi comandate mult mai simplu din magazinul online Dactrust. Comandand online, veti economisi timp si energie, pentru ca nu va mai trebui sa parcurgeti drumuri inutile pana la magazinele de specialitate din domeniu. Magazinul online ofera o experienta de shopping similara cu cea obisnuita, pentru ca platforma de cumparaturi ofera informatii si date detaliate despre caracteristicile produselor, astfel incat fiecare persoana interesata sa beneficieze de o informare cat mai buna in legatura cu produsele horeca pe care doreste sa le cumpere.