Catering ovens

Horeca products from category Catering ovens

(Română)

Cuptoarele gastronomice sunt foarte importante in orice bucatarie profesionala. Fie ca este vorba de un restaurant, de o cantina sau de un fast-food, cuptorul are un rol central in bucatarie, pentru ca acesta contribuie la prepararea celor mai multe mancaruri. In plus, folosirea cuptorului potrivit precum un cuptor electric poate fi, de cele mai multe ori, detaliul care face diferenta dintre un preparat culinar si un preparat culinar extraordinar.

Dactrust – furnizorul de echipamente horeca pentru bucatariile profesionale dispune de o gama larga de cuptoare de bucatarie si cuptoare cu convectie pentru orice unitate care serveste mancarea. Puteti alege cuptoarele potrivite pentru bucataria profesionala din seria de convectomate, cuptoare grill cu carbuni si combisteamere. Convectomatele sunt electrice si pot fi cu umidificare automata sau cu umidificare directa. Au dimensiuni si caracteristici diferite, care sa serveasca nevoilor diferitelor bucatarii profesionale. Aceste cuptoare sunt din otel inoxidabil, avand un design ergonomic, menit sa faciliteze toata activitatea din bucatariile profesionale. Cuptoarele grill cu carbuni au un sistem avansat de control al caldurii si al fumului, pentru o protectie ridicata impotriva pericolelor ce pot aparea din cauza caldurii ridicate. In plus, acestea au o tava pentru colectarea cenusii si a carbunilor, dar si una pentru colectarea grasimii care se scurge. Combisteamerele sunt cuptoare gastronomice foarte avansate care, dupa cum sugereaza si numele, au un sistem combinat de incalzire (cu convectie si cu abur), dar si cate unul separat: unul cu convectie si unul cu abur. Printre avantajele pe care le aduce acest un cuptor cu convectie horeca se numara sistemul automat de spalare si controlul digital cu touch screen.

Echipamentele horeca de la Dactrust pot fi comandate si online, simplu si rapid. Comandand online, veti beneficia de avantajul de a economisi timp, bani si energie, pentru ca nu veti mai pierde ore in sir cautand magazinul de specialitate ideal, iar costurile vor fi si mai scazute.