Input and output tables for washing machines

Horeca products from category Input and output tables for washing machines

(Română)

Masinile de spalat sunt echipamente foarte utile in orice bucatarie profesionala, pentru ca economisesc foarte mult timp si energie pentru intreaga activitate a bucatariei. Pentru a avea o eficienta si mai mare, orice masina de spalat profesionala are nevoie de o masa de intrare si iesire pentru a stoca si organiza vasele care urmeaza a fi spalate in celelalte cicluri de spalare ale masinii. Acestea se pot monta pe lateralul masinii de spalat vase, in stanga sau in dreapta, sunt dotate cu raft inferior si cuva de ejectie. De aceea, Dactrust ofera o gama variata de mese de intrare si iesire pentru masinile profesionale de spalat vase. Acestea sunt foarte rezistente, fiind realizate in otel inoxidabil, material care rezista la uzura fizica, la temperaturi oscilante si, mai ales, nu rugineste la actiunea apei.

Pe langa aceste echipamente si accesorii pentru spalat vase, la Dactrust veti mai gasi si alte echipamente horeca foarte utile pentru orice bucatarie profesionala: masini de curatat cartofi, masini de tocat carne si utilaje pentru carmangerie, cuptoare industriale, cuptoare de pizza, masini pentru ambalat, masini pentru prelucrarea legumelor, sisteme de ventilatie, mixere de preparare, masini de prepararea aluatului de pizza, sisteme de refrigerare, echipamente pentru bar si pentru gelaterie, cuptoare de patiserie, echipamente pentru autoservire, mobilier pentru bucatarii, mobilier pentru restaurant, masini de spalat vase, mese de intrare si iesire pentru masinile de spalat vase, masini de spalat rufe, obiecte de inventar si accesorii de bucatarii profesionale.

In plus, echipamentele horeca de la Dactrust pot fi comandate mai rapid si mai usor, datorita platformei de pe site. Magazinul online Dactrust este foarte simplu de utilizat pentru oricine, avand o interfata usoara si un sistem intuitiv. Astfel, pentru a plasa o comanda online, nu trebuie decat sa selectati echipamentele horeca pe care doriti sa le comandati si sa completati formularul de comanda. Apoi livrarea este facuta prin intermediul serviciilor de curierat rapid.