Events furniture

Horeca products from category Events furniture

No products were found matching your selection.

(Română)

Unele dintre restaurante si hoteluri ofera servicii complexe, printre care si organizarea unor evenimente private sau corporate. Acestea necesita obiecte de mobilier speciale, care sa asigure confortul si utilitatea pe tot parcursul evenimentului. Piesele de mobilier de baza pentru evenimentele de acest gen sunt scaunele speciale: scaune metalice cu tapiterie textila si scaune de conferinta si training, care au si suport pentru scris. De aceea, Dactrust – unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara, ofera o gama diversa de scaune si mobilier pentru evenimente, care sa se potriveasca oricarei ocazii, fie ca este vorba de o conferinta sau de un training, fie ca e vorba de un eveniment privat. Dactrust lucreaza numai cu producatori de renume de pe piata echipamentelor horeca si aduce garantia calitatii la fiecare proiect pentru care lucreaza. Moblierul este realizat din materiale de calitate, iar designul este cu totul si cu totul special, menit sa creeze o atmosfera deosebita pentru toti clientii care pasesc in restaurant.

Dactrust este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente horeca din tara si se bucura de o experienta impresionanta in acest domeniu. Fie ca este vorba de echipamente profesionale pentru restaurante, pentru hoteluri sau pentru baruri, echipa Dactrust este mereu pregatita sa ofere cele mai bune servicii horeca pentru fiecare unitate de servire in parte. A capatat o experienta impresionanta in domeniu de-a lungul timpului lucrand la proiecte importante in intreaga tara.

De acum, puteti comanda mobilier pentru evenimente mult mai simplu si mai rapid, prin intermediul platformei de cumparaturi. In magazinul online Dactrust veti beneficia de o experienta de shopping online cu toate avantajele shoppingului clasic si cu multe alte beneficii in plus. Astfel, cumparand online, veti economisi timp si energie, pentru ca nu va mai trebui sa mergeti in cautarea magazinelor de prezentare pentru a identifica oferta de produse horeca din domeniu.