Echipamente pentru bar
Produse Horeca din categoria Echipamente pentru bar
Orice bar de succes trebuie sa fie utilat corespunzator, si sa aiba echipamentele profesionale necesare pentru a face posibila o experienta minunata de servire atat pentru clienti cat si pentru personalul din bartending. Astfel, fiecare bar trebuie sa detina cateva echipamente profesionale specifice de baza, precum masina de facut cafea sau pentru expresso, dozator de bauturi, storcator de fructe si mixer pentru bauturi. Acest mix de echipamente horeca este reteta de baza pentru a transforma orice bar intr-un bar de succes. Echipamentele profesionale pentru bar au rolul de a permite realizarea unor preparate speciale din bauturi si de a le usura munca celor care ocupa de bartending.
Mixerele pentru bauturi sunt diverse, iar fiecare bar trebuie sa aiba macar de doua feluri: mixerele pentru prepararea individuala a bauturilor si cele pentru preparare in comun. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, precum otelul inoxidabil. Otelul inoxidabil este un material ideal pentru echipamentele horeca, deoarece au un design deosebit, dand un plus de farmec prin stralucirea metalica argintie a inoxului si mai ales pentru ca sunt si foarte practice (se curata foarte usor si permit o spalare usoara si eficienta din punct de vedere igienic). Si storcatoarele de fructe profesionale trebuie alese in functie de specificul si de necesitatile barului. Exista storcatoare pentru citrice si strorcatoare pentru fructe radacinoase, iar toate aceste echipamente horeca speciale pentru bar din oferta Dactrust sunt de calitate, realizate de producatori de renume.
Echipamentele pentru bar de la Dactrust pot fi cumparate acum si mai simplu. In magazinul online Dactrust puteti gasi toate tipurile de echipamente pentru bar, astfel incat barul dumneavoastra sa fie complet dotat cu cele necesare. Comanda online se face simplu si rapid, cu ajutorul platformei online cu o interfata intuitiva, simplu de folosit pentru oricine. Livrarea se face prin curierat rapid, in cel mai scurt timp posibil, in functie de marimea stocului si de disponibilitatea produselor.