Mese reci

Produse Horeca din categoria Mese reci

In oferta pentru echipamente profesionale de refrigerare si congelare de la Dactrust se gasesc dulapuri pentru congelare, dulapuri pentru refrigerare si aparate pentru racirea si sterilizarea paharelor. Aceste utilaje horeca sunt extrem de utile in orice restaurant, bar, cafenea sau orice alta unitate de servire.

Mesele refrigerate si saladetele sunt ideale intr-o bucatarie profesionala de tip restaurant sau catering. Acestea au un sistem de racire ventilata, ce permite crearea unei atmosfere in interior cu o temperatura intre 0 si +8 de grade Celsius. Aceste echipamente horeca dispun de un control electronic cu afisaj digital si de un sistem de dezghetare automata, cu un strat de izolare de 50 mm.  Un alt echipament horeca foarte util pentru patiserii/cofetarii sunt mese le reci de patiserie care au spatiu pentru tavi de patisrie. Toate mesele sunt realizate din otel inoxidabil la exterior si functioneaza automat, racirea si dezghetarea se fac intermitent automat.

Aceste echipamente profesionale pentru bucatarie din categoria horeca sunt oferite de Dactrust intr-o gama variata, astfel incat orice bucatarie profesionala isi poate gasi utilajele ideale in oferta propusa de Dactrust.