Mese dulap incalzite

Produse Horeca din categoria Mese dulap incalzite

Un sistem de stocare foarte bun intr-o bucatarie profesionala este masa cu dulap incalzit. Acest echipament poate fi folosit cu succes in bucatariile restaurantelor si au un rol triplu: Pe de o parte, stocheaza un numar foarte mare de farfurii, apoi le mentine calde pentru ca mancarea sa fie la temperatura ideala pe tot timpul intre asamblare si servire si, nu in ultimul rand, serveste drept masa de lucru pentru activitatile zilnice din bucatarie. Mesele tip dulap cu incalzire sunt realizate din otel inoxidabil si au usi culisante. Otelul inoxidabil este un material foarte bun pentru echipamentele horeca de bucatarie. Acest material este foarte rezistent la uzura fizica, la temperaturi fluctuante si se poate curata simplu si rapid. Se incadreaza perfect in designul ergonomic pentru bucatariile profesionale.

Puteti alege din gama diversificata de produse horeca oferite de Dactrust mese tip dulap cu incalzire de dimensiuni diferite, cu sistem de incalzire ventilat, cu rafturi intermediare, cu usile glisante izolate fonic. Mai mult decat atat, puteti comanda aceste produse si mai simplu acum, cu ajutorul platformei online de cumparaturi puse la dispozitie de Dactrust. Acest magazin online detine numeroase produse din categoria horeca, iar fiecare tip de produs are o descriere explicativa si imagini sugestive pentru fiecare in parte, astfel incat sa beneficiati de o informare completa, ca si cum ati fi intr-un magazin obisnuit. In plus, comandand online veti economisi timp si energie pentru ca nu veti mai parcurge drumuri inutile pana la magazinele de prezentare de specialitate.

Dactrust are o experienta mare in acest domeniu, utiland si echipand de-a lungul timpului numeroase unitati de servire in toata tara. Astfel, capatand experienta, specialistii de la Dactrust cunosc foarte bine nevoile unitatilor de servire din Romania si nu numai si sunt capabili sa ofere solutii complete si personalizate de utilare a bucatariilor profesionale, a restaurantelor, a barurilor etc.