Dulapuri de perete

Produse Horeca din categoria Dulapuri de perete

Dulapurile de perete din otel inoxidabil reprezinta o solutie de stocare foarte buna pentru bucatariile profesionale. In primul rand, otelul inoxidabil este foarte potrivit pentru bucatariile profesionale. Acest material este foarte rezistent, suportand cu usurinta greutati mari. In plus, rezista la fluctuatii de temperatura si la stres mecanic, precum si la uzura intensa la care sunt supuse bucatariile profesionale in fiecare zi. Dulapurile de perete au dimensiuni variate, putand ajunge pana la 2 metri lungime, sau chiar si mai mult. In functie de dimensiuni si alte caracteristici, acestea pot avea una, doua sau mai multe usi culisante, inaltime ajustabila si usile izolate fonic.

Dactrust este un important furnizor de echipamente horeca din Romania si are o gama larga de produse din aceasta categorie. Astfel, beneficiind de o experienta foarte mare in domeniu, si lucrand la proiecte importante de utilare si echipare horeca din toata tara, Dactrust si-a creat un renume pentru calitatea si profesionalismul cu care lucreaza. Dactrust ofera solutii eficiente de echipare horeca pentru orice unitate de servire, fie ca este vorba de restaurante, autoserviri, cafenele, terase sau baruri. Oferta sa bogata de produse horeca include echipamente performante de gatit, cuptoare industriale, cuptoare pentru pizza, cuptoare pentru patiserie, aparate pentru prelucrat legume, masini de curatat cartofi, masini de tocat carne, mixere profesionale, utilaje pentru carmangerie, sisteme de refrigerare, frigidere industriale, sisteme de ventilatie, hote de inox, echipamente pentru baruri, mobilier din otel inoxidabil, dulapuri pentru perete, masini profesionale de spalat vase, echipamente pentru autoservire, echipamente pentru fast-food, mobilier de restaurant, accesorii pentru bucatariile profesionale, obiecte de inventar, detergenti profesionali etc.

In plus, toate aceste echipamente speciale pentru bucatariile profesionale pot fi comandate online oricand si oriunde, simplu si rapid. In magazinul online, toate produsele au descrieri detaliate, astfel incat fiecare client sa inteleaga caracteristicile echipamentelor profesionale pentru a putea lua cea mai buna decizie de cumparare.