Fast Food
Produse Horeca din categoria Fast Food
-
Cuptoare cu microunde (3)
-
Dispozitive impotriva insectelor (9)
-
Echipamente mici (120)
-
Echipamente pentru taiat carnati (1)
Sistemele de servire tip fast-food au caracteristici specifice si nevoi speciale din punct de vedere al echiparii si utilarii. Un fast-food eficient si de succes este acela care are echipamente horeca speciale cu care sa poata asigura toate detaliile care transforma un preparat fast-food obisnuit intr-unul delicios si plin de savoare. Principalele echipamente horeca de care are nevoie orice fast-food sunt cuptoarele cu microunde, masini de taiat carnati, si echipamente diverse pentru gustari, printre care: rotisoare, salamandre, plite cu gaz sau electrice, gratare, friteuze, aparate pentru prajit painea, echipamente pentru hot dog, grill pentru kebab, friteuze, crepiere, masini pentru facut gofre, aparate pentru facut paine si multe alte echipamente, utilaje profesionale si accesorii speciale pentru fast-food. Toate echipamentele horeca din oferta Dactrust pot fi achizitionate acum mult mai usor. Puteti comanda oricand produsele Dactrust din magazinul online care este disponibil pe site. Comandand online, totul este mai simplu.
Toate aceste echipamente horeca se pot gasi la Dactrust, unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente horeca din tara. Dactrust are o experienta vasta in domeniul horeca, lucrand la proiecte importante de echipare si utilare horeca din intreaga tara. De-a lungul timpului, a echipat si utilat corespunzator cafenele, restaurante, autoserviri, baruri etc. cu aparatura de calitate, conform standardelor din domeniu. Dactrust lucreaza numai cu producatori de renume, ceea ce aduce garantia unor produse de calitate ridicata. Materialele din care sunt realizate echipamentele horeca de la Dactrust sunt foarte bune, cum ar fi, de exemplu, otelul inoxidabil. Majoritatea echipamentelor pentru fast-food sunt realizate din inox, un material ideal pentru bucatariile profesionale dintr-un fast-food. Acest material este, in primul rand, rezistent la coroziune, ceea ce aduce un beneficiu foarte mare in orice bucatarie profesionala. In plus, otelul inoxidabil este rezistent la uzura fizica intensa si la stresul mecanic si se intretine si se curata foarte usor.