Dispozitive impotriva insectelor

Produse Horeca din categoria Dispozitive impotriva insectelor

Atunci cand este vorba de servirea in aer liber, pe lang starea vremii, un alt aspect foarte important si care influenteaza starea de bine a clientilor este aparitia insectelor. Iar tantarii sunt, probabil, printre cele mai problematice insecte in aceasta situatie. Dar acum exista dispozitive speciale pentru indepartarea insectelor, cu ajutorul carora clientii oricarei terase sa se bucure de un confort sporit. Dactrust va ofera dispozitive de omorat insecte de mai multe tipuri, care aduce beneficii importante in orice terasa. De exemplu, dispozitivul de omorat insecte cu lumina UVA de 5000 de volti este foarte eficient, avand o raza de actiune de 15-18 metri. Are doua lampi de 40 de W (cu o durata de luminare de aproximativ 2000 de ore).

Dactrust are o experienta foarte mare in domeniu, fiind unul dintre cei mai buni furnizori de echipamente horeca din Romania. Proiectele la care a lucrat de-a lungul timpului i-au adus o reputatie plina de profesionalism, iar producatorii cu care colaboreaza sunt printre cei mai buni din lume, cunoscuti pentru calitatea produselor lor. In plus, echipamentele furnizate de Dactrust sunt disponibile acum si pentru comenzi online, pe site. Platforma de cumparaturi online este intuitiva, fiind foarte usor de folosit pentru oricine. Iar produsele din magazinul online au descrieri suficient de detaliate pentru a oferi o informare cat mai buna pentru clienti, astfel incat acestia sa poata lua cea mai buna decizie de cumparare.

Aici veti gasi o gama variata de echipamente horeca pentru orice unitate de servire, fie ca e vorba despre un restaurant, o terasa, o cafenea sau o autoservire. In oferta de produse de la Dactrust veti gasi echipamente pentru gatit, cuptoare industriale, cuptoare pentru pizza, mixere profesionale, masini de tocat carne, masini de curatat cartofi, mixere profesionale, hote de inox, mobilier din otel inoxidabil, mobilier pentru restaurant etc.