Regenerare si mentinere la cald
Produse Horeca din categoria Regenerare si mentinere la cald
-
Lampa pentru mentinere la cald, ø290mm
-
Masina de gatit sous-vide
-
Lampa cu infrarosu, pentru mentinere la cald
-
Carucior pentru mentinere la cald, izolat , 10GN2/1
-
Carucior pentru mentinere la cald, izolat , 20GN2/1
-
Carucior pentru mentinere la cald, izolat , 20GN2/1
-
Carucior pentru mentinere la rece, izolat , 17 GN2/1
-
Element de servire cald Bain Marie 4GN 1/1 cu dulap inchis
-
Element de servire cald Bain Marie 4GN 1/1 fara vitrina
-
Element de servire rece 4GN 1/1 cu dulap refrigerat
-
Softcooker, circulator sous-vide
O bucatarie profesionala ce pregateste un numar foarte mare de platouri care necesita servirea in acelasi timp are nevoie cu siguranta de un sistem de regenerare si mentinere la cald. Aceste sisteme sunt cuptoare cu o temperatura mai mica decat cuptoarele obisnuite (intre 30 si 90 de grade Celsius, adica suficient pentru a pastra mancarea calda la o temperatura perfecta pentru servit), ce au rolul de a pastra alimentele calde si proaspete de la asamblarea farfuriilor pana la servirea la masa.
Dactrust furnizeaza produse horeca pentru mentinerea mancarii la cald, precum sisteme de incalzire, sisteme de regenerare, carucioare mobile pentru mentinerea la cald, elemente de servire bain marie, si toate accesoriile pentru acestea: sisteme de clima, sonde de temperatura interna, cadru pentru farfurii, tavi etc. Aceste sisteme horeca permit incalzirea prin ventilatie si prin umidificare si au o temperatura intre 30 si 90 de grade, cu un control electronic usor de utilizat. Dimeniunile, capacitatea, tensiunea si puterea acestor sisteme de mentinere la cald depind de echipamentul selectat, iar selectia se va face in functie de necesitatile fiecarei bucatarii profesionale.
Aceste echipamente horeca pentru regenerare si mentinere la cald pot fi comandate si online. Comanda se face simplu si rapid, selectand produsele horeca preferate si completand formularul de comanda. Livrarea se face prin curierat rapid, fara ca beneficiarul sa se mai ocupe de alte detalii sau sa piarda timp, bani si energie cautand echipamentele pentru bucatariil profesionale in magazinele de prezentare din domeniu. In plus, comandand online nu se pierde nimic, pentru ca fiecare produs are o descriere detaliata, care explica fiecare caracteristica; totul pentru ca persoanele interesate sa beneficieze de informatie valida si actualizata, in scopul de a lua cea mai buna decizie de cumparare. Mai mult decat atat, cei care au nevoie de informatii suplimentare pot apela la specialistii in echipamente horeca de la Dactrust, ce sunt disponibili la numerele de telefon afisate pe site.