Dactrust
Contacteaza-ne

Tendințe pentru restaurante în 2020

Fie că vorbim despre un restaurant nou intrat pe piață, care își caută o nișă prin care să se remarce, sau despre restaurante cu vechime, notorietate și preparate consacrate, întotdeauna e bine să rămânem conectați la ultimele tendințe din lumea HORECA. Iar pentru anul 2020 par să se contureze câteva direcții demne de luat în considerare, tendințe descoperite de unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de livrare a preparatelor la domiciliu – Deliveroo:

  1. Paste proaspete. Căutate cu 68% mai frecvent în ultimele luni, au șanse mari să rămână cel puțin la fel de populare și în anul următor. Și de ce nu? Pastele reprezintă un preparat versatil, avantajos atât pentru consumator, cât și pentru restaurant.
  2. Preparate numai bune de pus pe Instagram și s-ar părea că printre cele mai fotografiate sunt: milkshake-urile, burgerii, gogoșile sau sushi. Nu mai este vorba doar despre plating corect, atrăgător, ci și de pete de culoare, aranjamente surprinzătoare, combinații inedite; la fel, merită investit și în decorul ambiental, respectiv iluminat, și merită, pentru că fiecare client mulțumit care pozează și postează promovează extrem de eficient acel restaurant.
  3. Salate! Salate mai mari, mai creative, mai sățioase, pentru că salatele nu mai au doar rangul de garnituri, ci au devenit mese de sine stătătoare, adevăratele alternative sănătoase de fast-food. În plus, salata este prin excelență preparatul vegan sau vegetarian suprem, iar trendul vegan-vegetarian se menține și el în ascensiune.

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza