Dactrust
Contacteaza-ne

Smoothies și shake-uri

Există un interes din ce în ce mai mare față de stilul de viață sănătos, deci crește proporțional și cererea pentru porții generoase de vitamine, energizante naturale, preparate ușoare, amestecuri detox etc. Practic, dacă e lichid sănătos, hrănitor, delicios și se poate lua to-go, cerere există din plin! Iar dacă respectați ultimele tendințe, aveți șanse și mai mari să vindeți produse din această categorie.

Așadar, fie că luați în calcul un business de nișă sau doar adăugați în meniu o secțiune shakes & smoothies, țineți cont de această recomandare și de următoarele ponturi:

  1. amestecuri din fructe și/sau legume de sezon sau măcar astfel de adaosuri în formulele clasice. Prospețimea este esențială pentru gamă! În rest, aveți inclusiv libertate la creativitate și poate reușiți să nimeriți un mix surpinzător prin care să vă distingeți.
  2. accent pe proprietățile nutritive (bogat în anti-oxidanți, componente probiotice, adjuvant pentru purificare etc.). Sigur, gustul tinde să dea verdictul final, dar să nu uităm ce îi motivează cel mai mult pe consumatorii fideli ai nișei.
  3. un strop de acid îi gâdilă pe mulți. Deși se fuge de sucurile nesănătoase, băuturile carbogazoase rămân populare, așa că nu vă sfiiți să vă jucați cu apă minerală, îndulcitori, arome și adaosuri naturale.
  4. alternative de lapte fără lactoză. Lapte de soia, migdale, cocos… ba chiar și nou-apărutul lapte de ovăz. Îndrăzniți, consumatorii sunt mai curajoși decât credeți!
Consultanta gratuita
, , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza