Dactrust
Contacteaza-ne

Sărbători fericite!

Atmosfera Sărbătorilor de iarnă se simte deja de ceva timp, iar acum, când chiar ne apropiem cu pași repezi de mult-visatele zile libere alături de cei dragi, e vremea să începem să ne uităm puțin în urmă la anul care se încheie în curând, să tragem concluzii și, cel mai important, să transmitem mulțumiri și gânduri bune. Pentru că trebuie să începem 2017 cu energii pozitive, cu planuri mărețe, cu entuziasm și cu gândul la viitor. A te uita în trecut e important, dar numai pentru puțin timp și doar cu scopul de a învăța lecțiile valoroase care ne vor ajuta să nu repetăm anumite greșeli în viitor.

Dar sigur că un asemenea bilanț e ceva extrem de personal și rămâne un proces prin care fiecare trebuie să treacă pentru și cu sine. Spre exterior ar fi bine să se reverse doar recunoștință, mulțumiri și-n rest numai de bine.

Așa că nu putem încheia anul fără să le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în 2016! Indiferente unde ne-am întâlnit și cât sau cum am colaborat, sigur am rămas cu ceva din acea interacțiune. Și știm că recunoștință le datorăm din plin oamenilor extraordinari cu care am lucrat în ultimul an: noilor colaboratori, vechilor prieteni cu care am (re)consolidat legături puternice și tuturor celor care au contribuit la misiunea DACTRUST. Fără voi multe bucătării profesionale ar fi fost prost echipate, deci multe meniuri ar fi fost mult mai sărăcuțe și mulți meseni ar fi fost mult mai puțin mulțumiți de ce au găsit în farfurii.

În plus, lumea ospitalității ar fi cu mult mai lipsită de farmec, dacă nu ați fi voi, cei care ajutați, într-o formă sau alta, la procesul magic de transformare a ingredientelor brute în delicii culinare Să vă fie Crăciunul liniștit, exact așa cum l-ați visat! Și să începeți Noul An cu mult curaj și dorință de mai mult!

Cu mare drag,

Echipa DACTRUST.

Consultanta gratuita
, , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza