Dactrust
Contacteaza-ne

Restaurantele lui Robert De Niro

Probabil că nu îi cunoșteați neapărat această latură, dar celebrul actor Robert De Niro este proprietarul mai multor restaurante, ba chiar a unor restaurante de top, renumite pentru finețea preparatelor și calitatea deosebită a ingredientelor și serviciilor.

Primul care ne vine în minte este Tribeca Grill, un restaurant newyorkez care se remarcă an de an în topurile restaurantelor deținute de vedete, dar și în topurile restaurantelor cu cele mai bune vinuri din New York. Nici nu este de mirare având în vedere meniul de vinuri pe care localul îl pune la dispoziție clienților – distins, variat, complex.

Apoi ne amintim ușor de Locanda Verde, un restaurant „de cartier” (deși standardele pentru această categorie în zonele bune ale New York-ului sunt, poate, ușor diferite de prima asociere pe care s-ar putea să o fi făcut cu acest concept) cu specific italian. Probabil este localul cu cea mai relaxată atmosferă din portofoliul lui De Niro și nu impune nici un anume cod vestimentar și nici rezervări (acestea se pot face, dar restaurantul rezervă în fiecare zi un număr suficient de locuri pentru clienții care intră acolo pur și simplu). Totuși, în condițiile în care preparatele sunt realizate sub oblăduirea unui chef (Andre Carmellini, co-proprietar al restaurantului), sigur că „taverna italienească” are un anumit grad de sofisticare (apropo, și aici este interesant de studiat lista de vinuri).

Dar am păstrat ce era mai bun pentru final – lanțul NOBU, un parteneriat cu adevărat remarcabil cu un chef celebru: Nobu Matsuhisa, un as al gastronomiei fusion (mai ales în ceea ce privește amestecurile dintre preparatele tradiționale Japoneze și ingrediente din Peru). Ei bine, lanțul a aniversat în 2015 20 de ani de existență și trebuie spus că acest brand de lux acoperă întreaga lume, cele 22 de restaurante fiind prezente pe în Europa (Budapesta, Milano, Monte Carlo, Moscova, Crocus și 2 în Londra), Statele Unite (New York – 2, Dallas, Malibu, San Diego, Las Vegas – 2, Los Angeles, Miami, Waikiki, Lana’I), Asia și zona Pacificului (Beijing, Hong Kong, Kuala Lumpur, Manila, Melbourne, Perth, Tokyo), Mexic și Caraibe (Bahamas, Mexico City, Polanco), respectiv în Orientul Mijlociu și Africa (Cape Town, Dubai, Doha).

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza