Dactrust
Contacteaza-ne

Recorduri Guinness cu iz pascal

Celebrăm cu drag Sărbătoarea Luminii și vă dorim sincer să vă bucurați de Paște înconjurați de toți cei apropiați vouă! Să fiți fericiți și relaxați și să nu vă lipsească nimic!

Însă știm bine că sărbătorile înseamnă altceva pentru fiecare, iar printre cele mai grăitoare argumente în acest sens am spune că se află și câteva recorduri mondiale cu iz pascal… Adică știm cu toții că fiecare gospodină își dorește ca pasca și cozonacii ei să fie cele mai bune sau fiecare restaurant speră să aibă cel mai special meniu, cu preparate extraordinare. Doar că sunt si oameni care par să fi dus pregătirile de Paște la un cu totul alt nivel. De exemplu:

  • cel mai mare ou de ciocolată din lume a fost creat în Italia, în 2011, a cântărit 7.200 kg la o înățime de aproape 20 de metri (19,6 m) și a fost expus într-un centru comercial din Cortenuova.
  • cel mai amplu joc de căutare de ouă de Paște s-a desfășurat în 2007 și a antrenat 9.753 de copii însoțiți de părinții lor, toți cu misiunea de a găsi 501.000 de ouă, ascunse în incinta Cypress Gardens Adventure Park din Florida.
  • cel mai mare iepuraș de ciocolată a fost fabricat în 2014, de către o companie braziliană pentru un festival de ciocolată și a cântărit 3.850 kg.
  • și dacă tot veni vorba despre iepuraș, aflați că recordul actual pentru cel mai mare iepure (un exemplar flamand gigantic) îl deține Darius, prietenul necuvântător al britanicei Annette Edwards, iar urecheatul era, la măsurătoarea din aprilie 2010, lung de 1,29 m.

Noi vă dorim ca, la rândul vostru, să depășiți recordurile anul acesta și să vă bucurați de Paște mai mult ca oricând! Să vă faceți amintiri frumoase, să vă simțiți mai bine ca niciodată, să vă bucurați din plin de toate! Paște fericit din partea echipei DACTRUST!

Hristos a înviat!

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza