Consumabile spalat rufe

Produse Horeca din categoria Consumabile spalat rufe

Pentru o eficienta sporita si pentru asigurarea durabilitatii masinilor profesionale de spalat rufe, se recomanda folosirea solutiilor speciale pentru acestea si a consumabilelor de spalat rufe. Acestea se impart in trei categorii: detergenti, intalbitori, balsam. Detergentul lichid pentru masina de spalat rufe profesionala este foarte eficient si asigura functionarea mai buna a masinii de-a lungul timpului. In plus, pentru rufe delicate, precum cele din lana, se recomanda folosirea detergentului lichid special pentru lana si rufe delicate, care curata in profunzime si are grija de delicatetea acestor rufe. Inalbitorul este un element foarte important pentru spalarea rufelor la un restaurant, hotel sau alta unitate de servire, deoarece, in acest domeniu, gradul de murdarire este foarte mare si deseori detergentul clasic nu este suficient pentru indepartarea petelor dificile ce rezulta in urma activitatii zilnice a unui restaurant, de exemplu. Si balsamul este foarte important pentru ca asigura rufelor un miros placut si un aspect catifelat la atingere.

Puteti comanda consumabile de spalat rufe din magazinul online Dactrust. Comanda se face foarte simplu si rapid, pentru ca platforma de cumparaturi este intuitiva, fiind usor de folosit pentru orice persoana. Comandand online veti economisi timp si energie. Acum nu va mai trebui sa pierdeti timp prin magazinele de specialitate, pentru ca puteti comanda totul din magazinul online.

Dactrust este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente horeca si consumabile pentru acestea din tara si are o experienta foarte mare in domeniu. De-a lungului timpului, a echipat si utilat numeroase unitati de servire din intreaga tara si se bucura de renume la nivel national. Printre produsele oferite de Dactrust, veti gasi echipamente pentru gatit, aragaze profesionale, plite si cuptoare cu gaz sau electrice, sisteme avansate de gatit precum Vario Cooking Center, bucatarii asiatice, sisteme de refrigerare, sisteme de ventilatie profesionale, mobilier din otel inoxidabil si multe altele.