Outdoor furniture

Horeca products from category Outdoor furniture

(Română)

Orice unitate de servire si, in special, restaurantele ar trebui sa aiba posibilitatea sa ofere servicii si in aer liber, pentru ca in sezonul cald, oamenii adora sa ia masa in exterior si sa petreaca momente deosebite alaturi de cei dragi. De aceea, pentru acest lucru este necesar un tip de mobilier special pentru exterior. Dactrust ofera diverse tipuri de mobilier pentru exterior, cu piese pliabile, astfel incat sa fie usor de depozitat in sezonul rece. In oferta de echipamente horeca de la Dactrust veti gasi si mese pliabile pentru evenimente in aer liber, banci pliabile si mese rotunde.

Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca din tara si se bucura de reputatia de profesionalism, datorita experientei vaste pe care a capatat-o de-a lungul timpului. Echipa Dactrust a lucrat pentru proiecte din intreaga tara, de-a lungul timpului, si este pregatita sa intampine si cele mai mari provocari de amenajare si echipare din categoria horeca. Producatorii de echipamente horeca furnizate de Dactrust sunt printre cei mai buni din lume si aduc garantia calitatii cu fiecare produs din domeniu. Acestea sunt realizate din materiale de calitate si sunt durabile in timp.

Puteti comanda mobilierul pentru exterior din magazinul online, simplu si rapid. Platforma de cumparaturi online este foarte avantajoasa, permitand ca oricine sa poata vizualiza oferta bogata de echipamente horeca si sa le poata comanda intr-un timp foarte scurt. Astfel, tot ce trebuie sa faceti dupa ce navigati prin diversitatea de produse este sa completati formularul de comanda. Apoi produsele va vor fi livrate prin serviciile de curierat rapid.

Oferta de echipamente si utilaje profesionale de la Dactrust este foarte bogata. Aici gasti echipamente pentru gatit, mobilier pentru restaurant, mobilier pentru exterior, masini profesionale de spalat vase, echipamente profesionale pentru autoservire, sisteme de ventilatie, hote de inox, aparate de facut aluat, cuptoare de pizza etc.