Vario Cooking Center

Produse Horeca din categoria Vario Cooking Center

Vario Cooking Center este printre cele mai avansate echipamente de gatit din domeniu. Realizat cu ajutorul tehnologiei de varf si gandit inteligent pentru utilizarea optima intr-o bucatarie profesionala, acest echipament de gatit aduce beneficii de ultima generatie in orice bucatarie si ofera avantaje importante pentru organizarea eficienta a activitatii. Vario Cooking Center revolutioneaza, astfel, bucataria profesionala, aducand un concept nou si inedit, ce ridica gatitul la un alt nivel.

Vario Cooking Center este potrivit pentru orice fel de gatit termic, fie ca este pe baza de fierbere, prajire sau coacere. Toate aceste tipuri de gatit sunt integrate intr-un singur echipament special care poate pregati mai multe feluri de mancare in acelasi timp. Sistemul inteligent permite ca mancarea sa fie gatita uniform, cu un transfer de caldura omogen si senzori care nu permit ca mancarea sa se arda sau sa se lipeasca. Astfel, nu este nevoie ca mancarea sa fie supravegheata sau amestecata, nici macar in cazul preparatelor sensibile cu risc ridicat de a se lipi.

Acest echipament de gatit beneficiaza de un sistem de control foarte bun si usor de folosit, avand o interfata user-friendly, Vario Cooking Center detecteaza automat specificatiile oricarui preparat, fiind un echipament horeca foarte util pentru orice restaurant. Sistemul de control permite o utilizare foarte facila a acestui echipament de gatit atat de avansat, oferind suport pentru orice tip de preparat.

Vario Cooking Center are si avantaje de oridin economic. Folosind acest echipament horeca, veti economisi cu pana la 40 % energie electrica si 20% apa folosita pentru a gati si pentru curatare. Timpul de gatit este de 4 ori mai rapid decat in cazul echipamentelor obisnuite, iar la acesta se adauga si scutirea efortului de curatare, pentru ca aparatul beneficiaza de un sistem automat de curatare pe baza de apa si doar o cantitate mica de detergenti. In plus, echipamentul este ergonomic, utilizand mai putin spatiu decat toate celelalte echipamente de gatit pe care le inlocuieste.