Filtre cafea-Masini expresso cafea

Produse Horeca din categoria Filtre cafea-Masini expresso cafea

Cafeaua este probabil una dintre cele mai populare bauturi consumate de oameni la un restaurant sau la o cafenea, fiind preferata de foarte multi oameni in fiecare zi. Astfel, in ziua de azi, nu exista niciun restaurant, bar sau cafenea care sa nu aiba o masina pentru expresso sau un filtru de cafea. Orice unitate de servire trebuie sa fie dotata cu o masina buna de facut cafea, de aceea, Dactrust propune o gama variata de filtre de cafea si de masini de expresso pentru ca fiecare unitate de servire sa aiba echipamente profesionale potrivite pentru servirea cafelei. Aceasta oferta cuprinde masini de filtru de cafea, aparate de cafea arabica la nisip, masini instant de bauturi calde, distribuitoare de apa fierbinte, masini expresso de diferite tipuri, mixer pentru bauturi, aparat profesional pentru incalzirea cestilor, masini de cafea, expresoare traditionale, rasnite pentru cafea, cappucinatoare si accesorii profesionale pentru toate acestea.

Aparatul de cafea arabica la nisip este un aparat profesional pentru pregatirea cafelei care nu apare in orice cafenea sau restaurant. Cafeaua arabica este foarte speciala, fiind apreciata de un numar mai restrans de oameni. Acest echipament horeca pentru baruri si cafenele poate functiona pe baza de energie electrica si are 3 ibrice de cafea. Este prevazut cu un comutator de siguranta si are un sistem de izolatie ce nu permite trecerea caldurii catre suprafata exterioara a aparatului, impiedicand, astfel, accidentarile. Masinile de cafea expreso pot prepara o gama variata de bauturi pe baza de cafea, fie calde, fie reci. Acestea pot transforma o bautura cu cafea obisnuita intr-un adevarat desert cu arome deosebite si savoare speciala.

Puteti gasi aceste aparate profesionale pentru bar si multe altele in oferta de produse horeca de la Dactrust. Astfel, pe langa echipamentele pentru bar, mai gasiti si echipamente pentru gatit, pentru curatarea si intretinerea aparaturii profesionale de bucatarie, moblier din inox pentru bucatarie etc.