Dozatoare de bauturi

Horeca products from category Dozatoare de bauturi

In categoria dozatoarelor de bauturi de la echipamentele pentru baruri si gelaterie furnizate de Dactrust puteti gasi dozatoare de bauturi reci si dozatoare de ciocolata. Dozatoarele de bauturi pot stoca unul sau mai multe tipuri de bauturi in acelasi timp, le pastreaza reci si asigura un acces rapid si igienic la aceste bauturi. Unul dintre cele mai impresionante dozatoare de bauturi reci de la Dactrust este dispenserul de suc cu racire. Acesta este foarte eficient si are un design deosebit ce se potriveste perfect intr-un bar clasic, la o terasa eleganta sau intr-un restaurant pretentios. Acest aparat profesional de dozare a bauturilor are o structura din otel inoxidabil si recipient de stocare transparant, realizat din policarbonat. Este dotat cu un robinet elegant si cu tava pentru picurare si poate stoca o cantitate de suc de pana la 8 litri. Un alt echipament profesional pentru baruri din categoria dozatoarelor de bauturi este dozatorul de ciocolata. Dozatoarele de ciocolata functioneaza pe baza de incalzire si cu un mixer realizat din teflon. Acestea sunt foarte utile pentru bauturile pe baza de cafea si adauga un plus de savoare acestora, fie ca sunt reci sau calde.

Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente horeca pentru bucatariile profesionale din domeniu de pe piata din Romania. Dactrust ofera o gama variata de echipamente si utilaje profesionale, precum frigidere profesionale, echipamente pentru gelaterie, echipamente pentru bar, utilaje pentru cofetarie si pentru patiserie, mobilier din otel inoxidabil pentru bucatarii etc.

Aceste echipamente profesionale pentru restaurante, baruri si cafenele poti fi comandate usor si rapid din magazinul online Dactrust. Produsele horeca disponibile au descrieri detaliate si imagini sugestive pentru ca toate persoanele interesate sa achizitioneze echipamente profesionale sa beneficieze de o informatie completa. Comanda se face foarte simplu, iar platforma de cumparaturi online este foarte usor de utilizat pentru oricine.