Dactrust
Contacteaza-ne

Cinci restaurante celebre deținute de celebrități

Investiție, pasiune sau pur și simplu dorința de a avea certitudinea că vor putea mânca exact pe gustul lor? Cine știe? Poate o fi puțin din toate sau doar business, dar cert este că destule celebrități aleg să își deschidă restaurante proprii și nu, nu e neapărat să le poarte numele. De fapt, puține îndeplinesc acest criteriu al numelui și nu că nu s-ar cunoaște proprietarul în cercurile potrivite, dar cele cinci de mai jos chiar și-au câștigat faima prin calitatea serviciilor și a preparatelor. Așadar, în ordine pe deplin aleatorie, faceți cunoștință cu:

  1. Do Hwa – restaurantul din New York al lui Quentin Tarantino – un local cu specific coreean, caracterizat de aceeași creativitate unică la care v-ați aștepta din partea celebrului regizor;
  2. Bedford Post Inn – proprietatea fermecătorului Richard Gere – un loc liniștit în zona de nord a statului New York, cu facilități elegante pentru cazare, în incinta căruia se găsesc două restaurante: The Barn, cu atmosferă ceva mai relaxată, și Campagna, un edificiu al rafinamentului, specializat în cele mai fine preparate italienești.
  3. Joanne Trattoria – un restaurant cu specific italienesc și atmosferă intimă, deținut de Lady Gaga și recunoscut în „zona bună” din vestul orașului New York pentru calitatea serviciilor oferite, respectiv pentru preparatele bogate în carne și cele din categoria pizza/paste.
  4. Michael Jordan’s Steak House – firește, deținut de vedeta NBA Michael Jordan, este un restaurant specializat în fripturi de cea mai bună calitate, asezonate cu garnituri clasice, și se remarcă într-un fel aparte prin arhitectură și poziționare, căci funcționează într-unul din balcoanele Grand Central Station din New York.
  5. Planet Hollywood – este deținut nu de o celebritate, ci de trei nume mari din lumea filmului: Arnold Schwazenegger, Bruce Willis și Sylvester Stalone. Nu se remarcă neapărat prin calitatea preparatelor, dar atmosfera deosbit de animată, cu un iz puternic al anilor 1990, îl recomandă ca un restaurant care merită vizitat.

 

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza