Dactrust
Contacteaza-ne

Cele mai populare sortimente de înghețată

Vara încă nu s-a terminat, dar chiar și după ce se va mai ascunde soarele și vor tot scădea temperaturile noi sigur vom iubi încă înghețata. Pasionații autentici nu se opresc nici pe timp de iarnă, când le ajunge zăpada la genunchi. Dar știți ce sortimente preferă majoritatea?

Ei bine, cei de la Technomic au avut curiozitatea să cerceteze acest aspect și au descoperit că pe primul loc rămân variantele clasice – înghețata de vanilie și cea de ciocolată, cea din urmă „trișând” cu fel de fel de variațiuni delicioase. Pe locul al treilea s-a clasat înghețata cu aromă de căpșuni, dar se pare că mult mai puțini iubitori ai acestui tip de desert optează acum pentru aceasta. Imediat după urmează aroma de banane – poate prima surpriză din clasament.

Iar dacă un sortiment pierde din popularitate, firesc ar fi ca altul să îi ia locul. Și chiar așa se întâmplă. Aromele mai exotice urcă susținut în ierarhia aromelor preferate, inclusiv variantele alcoolizate (de exemplu, limoncello), cele cu sare de mare sau înghețatele… cu mirodenii. Surprinzător sau nu, bărbații tind să fie mai aventuroși în preferințe, în timp ce femeile par să rămână fidele aromelor clasice: vanilie, cacao, caramel.

Apropo, care sunt preferatele voastre?

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza