Dactrust
Contacteaza-ne

Cele mai populare restaurante din lume

A te compara cu cei mai buni din domeniul tău poate fi întotdeauna o metodă bună de învățare și, în cele din urmă, de creștere. Și pentru că activitatea noastră gravitează în jurul restaurantelor, ne-am gândit să căutăm care sunt cele mai bune restaurante din lume și să vedem ce le face atât de speciale.

Sigur, e dificil de stabilit care sunt cele mai bune restaurante din lume, dar ne vom uita măcar la unele dintre cele mai apreciate. Pentru asta am apelat la topul de pe TripAdvisor și avem încredere că sutele de recenzii ale clienților din toată lumea care au testat serviciile la prima mână reflectă binișor adevărul.

Pe locul al treilea găsim Restaurantul Gary Danko din San Francisco, California, pe care 1278 dintre cei 1661 de utilizatori care l-au evaluat l-au considerat excelent. Ce îl face special? În mod sigur o bună parte din popularitate i-o datorează chiar lui Gary Danko, unul dintre cei mai talentați și respectați chef-i din Statele Unite. După mulți ani de studiu și practică, la care se adaugă talentul său nativ pentru miracolele care se pot întâmpla în bucătărie, astăzi reușește să îmbine excepțional elemente ale bucătăriei franțuzești, mediteraneene, americane cu note asiatice și indiene, la final ajungând la preparate cu „eleganță, profunzime și care evocă plăcerile simple și căldura mâncării gătite acasă.”

Al doilea cel mai iubit restaurant pare să fie Eleven Madison Park din New York, și el considerat excelent de mai bine de 1000 dintre cei 1372 care l-au evaluat. Pe lângă faptul că este poziționat în inima orașului New York, cu vedere la Madison Park prin ferestrele uriașe, specificul meniului se bazează chiar pe „tradițiile culinare, vechi de secole, cu rădăcini” newyorkeze. De asemenea, echipa din spatele proiectului este formată din profesioniști desăvârșiți, iar eforturile lor au câștigat pe deplin cele trei stele Michelin. Daniel Humm, chef, co-proprietar și, în esență, coordonatorul tuturor activităților delicioase de la Eleven, are o experiență bogată (fiind activ implicat în ritmul bucătăriilor profesionale de la 14 ani) pe care o transpune magistral în preparate cu accent pe simplitate, puritate și arome sezoniere.

Dar cel mai popular restaurant, conform utilizatorilor platformei TripAdvisor, este Alinea din Chicago, iar pe el chiar vă invităm să îl explorați aici, direct la sursă, pentru că într-adevăr preparatele de acolo par să fie cu totul deosebite. Deschis în 2005, înnobilat cu trei stele Michelin și cu un geniu culinar în fruntea echipei, Chef Grant Achatz, Alinea este restaurantul care „nu este un restaurant… cel puțin nu în sensul convențional”. Se spune că experiența unei mese acolo este, pe lângă delicioasă, distractivă, intensă și provocatoare, iar cei care fac lucrurile să se întâmple acolo reușesc asta pentru că au „o abordare inovativă a gastronomiei moderniste”.

Așadar, studiați cele trei exemple, abordați bucătăria mai curajos și găsiți-vă acel ceva unic, care să vă scoată în evidență! În rest, nu vă mai trebuie decât devotament, căci soluțiile profesionale pentru echipament vi le putem furniza noi.

Consultanta gratuita
, , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza