Dactrust
Contacteaza-ne

Cele mai populare feluri de mâncare fast-food din lume

Din punct de vedere nutrițional, mâncarea de tip fast-food nu e nici pe departe cea mai fericită opțiune. Însă probabil că aproape toți păcătuim ocazional cu câte ceva din această categorie. Uneori ne îmbie mirosul, alteori e cea mai comodă variantă, poate că se mai întâmplă să fie alegerea optimă pentru bugetul unei anumite zile ori se prea poate să ne mai compleșească și câte o poftă. Cert este că gustul a cucerit o mare parte a lumii și destui ne-am recunoaște câte o plăcere vinovată din această categorie.

Și nu, nu este o exagerare că mâncarea de tip fast-food a cucerit o mare parte a lumii. Gândiți-vă doar că cel mai mare lanț de restaurante cu acest specific are 30.000 de localuri în mai bine de 100 de țări de peste tot de pe glob și servește 52 de milioane de oameni într-o singură zi. Iar lui i se adaugă alte zeci de lanțuri internaționale și cine știe câte mii de afaceri locale.

Dar v-ați întrebat vreodată care sunt cele mai iubite sortimente de fast-food la nivel global? OK, fie, primul loc s-ar putea să nu fie pentru nimeni o surpriză. Vorbim, desigur, despre cartofii prăjiți și știm bine că tind să fie garnitura de bază în industria fast-food, deci acompaniază frecvent cam toate celelalte feluri.

Pe locul al doilea găsim hamburgerii și s-ar putea să fi observat că în ultimul an s-a lansat o adevărată modă pentru ei și în România, inclusiv în restaurantele cu pretenții (deși trebuie spus că varietățile servite aici se îndepărtează ușor de categoria fast-food).

După hamburgeri avem, disciplinat și destul de previzibil, puiul prăjit (în diferite forme), pizza și sandvișurile, fiecare fiind vedetă în cel puțin o franciză uriașă.

Așadar, cerere există în mod sigur și, câtă vreme vă limitați la consum ocazional și vă țineți departe de excese, nici silueta și nici sănătatea nu ar trebui să aibă de suferit. Iar noi punem la dispoziție restaurantelor echipamente profesionale pentru orice varietate de fast-food în așa fel încât să-și poată arăta măiestria și să satisfacă pe deplin ocazionalele „abateri” ale clienților.

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza