Dactrust
Contacteaza-ne

Cele mai iubite restaurante din lume

Ați văzut ultima ediție a topului TripAdvisor al celor mai bune restaurante din lume? Ca în fiecare an, ierarhia se bazează pe evaluările făcute de cei care au fost la fața locului și s-au bucurat de serviciile localurilor. Merită analizate comentariile clienților, pentru că din feedback se învață cel mai bine, iar de la primele zece restaurante din lume cu siguranță că am avea din plin de învățat. Așadar, să vedem câștigătorii:

10. David’s Kitchen din Chank Mai, Thailanda – o afacere de familie desăvârșită de Chef O. Restaurantul s-a născut din povestea de dragoste dintre David, un londonez stabilit deja de aproape două decenii în Thailanda, și Khun Prom, soția lui specializată în deserturi.

9. The Grove din Auckland, Noua Zeelandă – un restaurant cu o altfel de abordare, cu dragoste și respect pentru hrană și natură, specializat în preparate fine și vinuri pe măsură și situat într-un cadru intim și primitor în centrul orașului Auckland.

8. Ristorante Villa Crespi din Orta San Giulio, Italia – bucătărie italienească pură, recunoscută și prin distincția celor două stele Michelin, dar reinterpretată în mod unic de către Chef Antonino Cannavacciuolo.

7. TRB Hutong din Beijing, China – delicii contemporane create din asocieri între vechi și nou de către o echipă de profesioniști desăvârșiți.

6. La Colombe din Constantia, Africa de Sud – un paradis viticol cu bucătărie fusion care contopește note asiatice și măiestria franțuzească, sub bagheta filozofiei lui Chef Scot Kirton și atenta supraveghere a unui chef pe cât de tânăr, pe atât de talentat – James Gaag.

5. Restaurante Benazuza din Cancun, Mexic – artă culinară întrupată din bucătăria „tehno-emoțională” și note mexicane.

4. Restaurant Sat Bains din Nottingham, Marea Britanie – mai mult decât un restaurant, o adevărată experiență, unde inclusiv spațiul este conceput și structurat în așa fel încât clienții să aibă parte de cea mai bună experiență posibilă, dar și menit să le faciliteze maeștrilor bucătari procesul de creație.

3. El Celler de Can Roca din Girona, Spania – dacă e să existe oameni care să aibă cu adevărat bucătăria în sânge, cu siguranță cei trei frați Roca se numără printre cei aleși, cu atât mai mult cu cât aceștia au cam crescut, la propriu, printre cratițele și tigăile localului de cartier deținut de părinții lor.

2. Martin Berasategui din Lasarte, Spania – mai presus de cuvinte:

1. Au Crocodile din Strasbourg, Franța – chiar dacă nu stați bine cu franceza, imaginile vorbesc de la sine:

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza