Dactrust
Contact us

Cele mai bune restaurante din lume – ediția 2019

TripAdvisor nu dezamăgește niciodată, pentru că recenziile a milioane de utilizatori nu au cum să mintă. Și întotdeauna e o idee bună să ne uităm la vârfurile din domeniul în care activăm, să analizăm ce fac bine și să luăm măsuri adaptate. Așadar, iată la cine merită să vă uitați, conform impresiilor clienților:

5. The Jane, Antwerp. Vă surprinde că al cincilea cel mai bun restaurant din lume se află în Belgia? Ei bine, surprizele continuă – restaurantul a fost inaugurat în 2014 și funcționează în clădirea fostei capele a Spitalului Militar.

4. Restaurante Benazuza, Cancun. Mexicul nu e chiar prin vecini, dar dacă ajungeți în zonă trebuie încercat! Recenziile nu vorbesc numai despre cele 22 de preparate din meniu, ci despre întreaga experiență – de la prezentare la personal.

3. Ristorante Villa Crespi, Orta San Giulio. Această bijuterie italienească nu este la prima apariție în vârful ierarhiei, așa că nu e surprinzător că Chef Antonino Cannavacciuolo (vedetă MasterChef în Italia) menține ștacheta.

2. Epicure, Paris. Chiar ar fi surprinzător ca Franța să dispară din rândul fruntașilor, iar Epicure este și el un veteran al topului. Se menține la rangul de cel mai bun restaurant din Europa, iar acesta este mai ales meritul lui Chef Eric Frechon (distins cu trei stele Michelin).

1. TRB Hutong, Beijing. Gastronomie internațională, impecabil preparată și prezentată, atenție la detalii peste tot, decor modern și minimalist, totul în clădirea unui templu restaurat care datează din vremurile Dinastiei Qing.

Clasamentul complet îl găsiți aici și merită studiat, pentru că inclusiv în această ierarhie a vârfurilor TOP5 s-au strecurat surprize și premiere. De asemenea, merită reținut că toate acestea oferă experiențe complexe, mult peste simpla pregătire și servire a mâncării.

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza