Dactrust
Contacteaza-ne

Cele mai bune restaurante ale lui 2016

Dacă vrei să progresezi, întotdeauna trebuie să te uiți la cei mai buni, așadar, îi invităm pe toți cei care activează în domeniul HORECA să se uite cu atenție la hotelurile și restaurantele care și-au impresionat cu adevărat clienții și care au reușit să se claseze pe primele locuri la nivel mondial în clasamentul TripAdvisor.

Noi vrem neapărat să menționăm măcar primele trei restaurante selectate de utilizatorii aplicației TripAdvisor, pentru că sunt nume care merită să fie cunoscute și reținute de oricine își dorește să experimenteze la un moment dat superlative culinare.

Pe poziția a treia s-a clasat Maison Lameloise din Chagny, Franța, un loc cu tradiție, oricum l-ați privi. Clădirea în sine există încă din secolul al XV-lea, iar hanul de atunci s-a transformat în hotel și, cel puțin din 1921, restaurantul a găzduit o serie întreagă de bucătari iscusiți. Maison Lameloise este condusă astăzi de Eric Pras și Frédéric Lamy, „frați în spirit și pasiune”.

Pe locul al doilea părăsim continentul european pentru a descoperi Europea, un restaurant din centrul orașului Montreal, Canada. Nu este de mirare că restaurantul a devenit de ceva timp un punct de reper al vieții sociale din Montreal, iar meritul îi aparține lui Chef Jerome Ferrer și echipei sale. Interesant este și motto-ul lui Ferrer – „Nu-ți visa viața, trăiește-ți visurile” – iar această filozofie se prea poate să-l ghideze și în bucătărie, locul în care transformă în realitate adevărate visuri gastronomice.

Iar cel mai bun restaurant din lume (și, în particular, din Europa) pare să fie Martin Berasategui, din Lasarte (Spania). Desigur, meritul îi aparține marelui bucătar cu același nume, bucătar care a adunat până acum nu mai puțin de 7 stele Michelin la: Restaurante Martín Berasategui din Lasarte-Oria, País Vasco (3 Stele Michelin, obținute în 1994, 1996, respectiv 2001), Restaurante Lasarte la Monument Hotel, Barcelona (2 Stele Michelin, prima obținută în 2007, iar a doua în 2010) și Restaurante MB din Ritz-Carlton Abama, Tenerife (2 Stele Michelin, prima din 2010 și a doua din 2014).

Așadar, uitați-vă bine la toate detaliile, pentru că sigur sunt o mulțime de lucruri de învățat de la cele trei restaurante de mai sus.

Consultanta gratuita
, , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii

Comenteaza